Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kralen - Hobby Shop's
Creawerk
Mijn website. creawerk online webshop met allerlei creatieve voorbeelden van wat gemaakt kan worden
http://www.creawerk.nl

De Daver
"de daver" hobby & creative. www.dedaver.nl als u werk maakt van uw hobby!
http://Dedaver.nl

Fournituren
Fournituren: de goedkoopste en grootste collectie fournituren en zelf maak mode artikelen!. fournituren - online fournituren volgens de laatste trends, nieuwste ontwikkelingen en gadgets op het gebied van zelfmaakmode. o.a. bretels, tule, vilt, klittenband, kant, lockgaren, goudband, gutermann, biasband, satijnband, sierband en ritsen.
http://www.fournituren.nl

Kreageja
Kreageja webshop
http://www.kreageja.nl

Krealand Hobby
19 jaar krealand-hobby, kiezelvoort 65, heusden-zolder tel.011/42.97.96. krealand, de hobbyzaak voor elke hobbyist
http://www.krealand-hobby.com

Wolshop
Hobbyshop reuvers - hobby- en handwerkwinkel van zwolle. breien, haken, borduren, knutselen, kralen, kaarten maken,mozaiek. leukste hobby- en handwerkwinkel van zwolle. we leveren diverse breigarens van online, phildar, phildar breiboeken, scheepjes breiboeken, kauni, adriafil, scheepjes,scheepjeswol, katia, borduurpakketten van vervaco, lanarte, pako, dmc, woezel en pip, le suh, cross stitch collectibles, etc. kralen, kaarten materiaal, mozaiek, etc. teveel om op te noemen. kom een keertje kijken.
http://www.wolshop.nl

online hobby winkel kreadoe
Kreadoe wijchen uw online winkel voor De voordeligste handwerken, wol,kunstschildersbenodigdheden en, kuntstschildersartikelen, hobbymaterialen, lijstenmakerij.
http://www.kreadoe-wijchen.nl

Gerelateerd
 • Boeiend aanbod workshops bij Collage Kunstcentrum Hoevelak..
  Ook in 2015 is er weer een uitgebreid aanbod workshops waaruit een keus gemaakt kan worden. CoŲrdinator Ans Stelt is er in geslaagd een afwisselend programma samen te stellen. Collage Kunstcentrum heeft gemeend op succesvolle workshops, zoals het ? maliŽn vlechtwerk? en ?zilveren ring smeden? een vervolg aan te bieden. De beginnersworkshop ?maliŽn vlechtwerk? onder leiding van Henk Biemans is op dinsdagavond 17 februari . In deze workshop worden aluminium ringetjes gevlochten tot een unieke armband. Iedereen kan het leren, het is leuk om te doen en het resultaat is een apart en bijzonder sieraad. De vervolgworkshop, ook voor degenen die in het najaar als beginner zijn gestart, is op dinsdagavond 24 februari. In deze workshop kan men kiezen uit diverse sieraden, zoals een armband, ketting of oorbellen in diverse vlechttechnieken. Beide avonden van 19.00-22.00 uur. Een zilveren ring smeden onder leiding van edelsmid Sandra Dokter kan op dinsdagavond 3 maart. Na het uitvoer...
 • Opening winkel
  18 maart om 9.30 uur openen wij onze nieuwe winkel
 • Fransman maakt Amsterdams aidsmonument
  De Franse kunstenaar Jean-Michel Othoniel maakt een aidsmonument voor Amsterdam. Zijn 'Living by Numbers', een gigantisch telraam met gekleurde kralen van glas, visualiseert de impact van getallen en tellen in het leven met hiv en aids.
 • FLESSENPOST #13: Land in zicht
  Lees haar weblog op ed.nl/flessenpost
 • Jannie van Keulen (92) uit Zwolle is een held in Bhutan
  ZWOLLE - Een bezoek aan het Tijgernest, een klooster op een steile bergwand in Bhutan, staat wereldwijd te boek als een pittige klim.
 • Halderberge loopt uit voor rondweg
  OUDENBOSCH - Ruim zeshonderd Halderbergenaren kwamen gisteren naar de informatiedag over de Zuidelijke Omlegging (Rondweg) Oudenbosch (ZOO). DuraVermeer trad als gastheer op in het clubgebouw van AVO'83 dat zich hier uitstekend voor leende.
 • KVLV gaat zelf kralen maken
  Tijdens een workshop verspreid over twee dagen, kunnen geÔnteresseerden zelf kralen leren maken. Het enige wat ze daarvoor moeten doen is zich voor 20 nove...
 • Winactie: van wie is dit beroemde reiscitaat?
  Om de week citeren wij een bekende reiziger, het is aan u om te raden wie. Mail het juiste antwoord naar†reizen@volkskrant.nl, met als onderwerp 'Reiscitaat'. Onder de goede inzenders verloten we een Moleskine Notebook. De winnaar wordt elke twee weken op deze plek bekend gemaakt. Het vorige citaat was van Franse ontdekkingsgreiziger Louis Antoine de Bougainville (1729-1811). Hij voer met La Boudeuse, een groot marinefregat, rond de wereld. De bougainvilleastruik met felgekleurde blaadjes werd naar hem vernoemd.De Moleskine Notebook is gewonnen door Alex Hagen-Zanker.'Zodra een man zijn twintigste jaar inluidt, halen ze de huid rondom zijn penis los, en snijden ze met een scherp mesje in de vorm van een uit de huid in, en vullen hem op met een dozijn tinnen kralen; daarna naaien ze hem dicht en beschermen hem met medicinale kruiden.